CHIP TUNING POGODNOSTI

Uz Chip tuning po posebno niskoj cijeni radimo DPF off i EGR off.

ZATRAŽI PONUDU
autoelektrika-mrzljak-popravak-kompjutera auta
autoelektrika-mrzljak-chip-tuning-oprema

CHIP TUNING - povećanje snage vozila i smanjenje potrošnje goriva

Nismo slučajno napisali da pojam CHIP TUNING znači povećanje snage vozila umjesto povećanje snage autmobila. Snagu možemo povećati i potrošnju smanjiti atomobilima, autobusima, kamionima i drugim vozilima sa benzinskim ili dizel motorom.

Svako vozilo iz proizvodnje dolazi s nekoliko kompromisa, a nastali su jer proizvođač želi vozilo smjestiti u određeni cjenovni rang, želi se udovoljiti ekološkim standardima, produžiti dugoročnost i pouzdanost motora i dr. Ti kompromisi koje rade proizvođači daju prostor za poboljšanje performasni motora, a to u praksi znači da možemo povećati snagu vašeg vozila i smanjiti potrošnju goriva istovremeno.

Svako vozilo je “priča za sebe” – doslovno. Najbolje je da nas prvo kontaktirate putem online obrasca klikom ovdje i navedete sve tražene podatke za vaše vozilo. Odgovoriti ćemo vam vrlo brzo i konkretno što sve možemo napraviti i kolika je cijena.

Iz bogatog iskustva odgovaramo na najčešća pitanja:

Koja je cijena Chip tuninga ?

Ovisno o vozilu i ugrađenom motoru, ovisit će metoda koju ćemo koristiti za optimalne rezultate. Najbolje je da nam pošaljete upit preko kontakt obrasca klikom OVDJE i dati ćemo vam konkretnu ponudu.

Mogu li Chip tuningom riješiti kvar motora ?

Ne! Kvar motora mora se popraviti prije Chip tuninga. Motor koji loše radi, motor koji nema niti tvornički definiranu snagu ili ima neispravan rad ne može se popraviti Chip tuningom. Moguće je da će raditi malo bolje, ali i dalje neće raditi ispravno. Ako ustanovimo neispravan rad motora, ponuditi ćemo vam potreban popravak prije Chip tuninga.

Da li je chiptuning štetan za motor ?

Chip tuning može biti štetan ako ga napravi nekompetentna osoba. Mi se ovim poslom bavimo ozbiljno, imamo iza sebe ogromno iskustvo i puno zadovoljnih klijenata. Tijekom višegodišnjeg rada nije nam se nikad dogodio kvar na motoru.

Kako se izvodi Chip tuning ?

Osnovni princip Chip tuninga je da se modificira postojeći softver koji kontolira rad motora na način da se reprogramira flash memorija. Ovisno o vrsti motora dvije su osnovne metode. Kod starijih vozila fizički se mijenja flash memorija, dok se kod novijih reprogramiranje vrši spajanjem na konektor kompjutora motora i upucavanjem nove mape (novog softvera). Nova mapa formira se doslovno samo za vaš motor i ne može se koristiti niti na nijednom drugom motoru makar bio tvornički identičan.

Koliko snage mogu dobiti Chip tuningom ?

Snaga se povećava za 10% do 40%, a ovisno o motoru koji imate. Najbolje je da nam pošaljete upit preko kontakt obrasca klikom OVDJE i dati ćemo vam sve podatke za vaše vozilo.

Što ako se predomislim nakon izvedenog Chip tuninga ?

Za slučaj da se predomislite i želite vozilo vratiti na tvorničke parametre motora, moguće je i besplatno je. Prvo kad dođete kod nas mi spojimo računalo na vaše vozilo, “skinemo” i snimimo vam na DVD originalne postavke. U praksi se skoro nikad ne događa da vlasnik vozila želi stare postavke nakon što je osjetio prednosti postavki koje smo ugradili

Kolika je ušteda goriva nakon Chip tuninga ?

Značajna! Valja uzeti u obzir da se ušteda postiže ako vozite istim “stilom” prije i nakon ugradnje novih paramatara. Obziro da vam nakon podešenja vozilo ima više snage i ako tad iskorištavate tu snagu do maksimuma, vozilo će naravno trošiti dodatno više.

Koliko traje posao Chip tuninga ?

Za većinu vozila proces Chip tuninga traje jedan dan. Ako vam treba, možemo vam za to vrijeme ponuditi zamjensko vozilo.

© Copyright 2018. Autoelektrika Mrzljak