AUTOSERVIS POGODNOSTI

Besplatna kontrola mehaničkih dijelova prije tehničkog pregleda za naše stalne klijente.

ZATRAŽI PONUDU
autoelektrika-mrzljak-radiona
autoelektrika-mrzljak-autoservis

AUTOSERVIS

Kod nas možete obavljati redovni servis vašeg vozila kao i izvanredne servise i popravke kvarova na vozilu. Vršimo sve popravke od najmanjih do najzahtjevnijih.

Stalnim klijentima otvaramo servisnu knjižicu i u njoj evidentiramo sve radove, izmjene i ugrađene / zamijenjene dijelove na vozilu. Vozilo sa servisnom knjižicom više će vrijediti na tržištu ako se odlučite prodati ga.

Za brzi autoservis u koji je uključena zamjena motornog ulja, zamjena filtera ulja, filtera goriva,  filtera zraka, filtera kabine možete se naručiti  telefonom ili online u terminu koji želite.  Možete pričekati da servis bude gotov ili uzeti naše zamjensko vozilo i vratiti se do kraja radnog dana.

Za veće zahtjeve na vozilu kontaktirajte nas telefonom kako bi dogovorili termin i rok popravka te korištenje zamjenskog vozila.

Na usluzi smo vam i za sve vrste provjera vozila pred tehnički pregled ili ako primijetite nešto neobično u radu i ponašanju vozila. Opremljeni smo vrhunskim uređajima i brzo ćemo napraviti dijagnostiku motora, pregled ovjesa, test kočnica te funkcioniranje svih elektro sustava vozila.

Imamo uređaj za ultrazvučno čišćenje benzinskih injektora. Vaše vozilo nakon čišćenja injektora kvalitetnije će raditi.

© Copyright 2018. Autoelektrika Mrzljak